Uručeni ključevi tri vozila za potrebe Doma zdravlja Požeško-slavonske županije /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Ulaganjem više od 800 tisuća kuna od čega je 650 tisuća osigurala Požeško-slavonska županija nabavljena su tri vozila za potrebe Doma zdravlja ove županije, a župan Alojz Tomašević uručio je ključeve vozačima tih vozila među kojima su dva za sanitetski prijevoz bolesnika.

-Jedno  vozilo nabavljeno uz potporu  županije i HEP-a koristit će se za službu palijativne skrbi u Pakracu, a dva sanitetska vozila vrijedna 740 tisuća kuna u svakodnevnom prijevozu pacijenata koji će sigurno osjetiti da su u dobrim i sigurnim rukama – istakao je u ovoj prigodi ravnatelj Doma zdravlja Požeško-slavonske županije Marijan Višaticki.

Uz izgradnju i obnovu zdravstvenih objekata ovo je korak ka daljnjoj modernizaciji zdravstva požeškog i pakračko-lipičkog kraja. Kroz protekle dvije godine nabavljeno je ukupno deset novih vozila.

-Ovim zdravstvenu skrb dižemo na još višu razinu, zahvalan sam Domu zdravlja na temeljitom radu, te ponosan na sve zdravstvene djelatnike – istakao je župan Tomašević i najavio daljnja ulaganja u razvoj zdravstva ističući posebno skori početak radova na izgradnji objekta Hitne medicinske pomoći na lokaciji kod Opće županijske bolnice vrijednog 13 milijuna kuna uz potporu vlade RH.

Potpisan je ugovor za njegovu izgradnju, te dobivena građevinska dozvola tako da će radovi uskoro početi.

Foto: Marko Krstanović [FAG id=281448]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek