Uručena priznanja studentima, zaposlenicima i profesorima – nastavnicima u prigodi obilježavanja 23. obljetnice djelovanja požeškog Veleučilišta /FOTO/

Autor: D.K.

Prodekanica za nastavu Brankica Svitlica i prodekan za razvoj Berislav Andrlić uručili su slijedeća priznanja studentima, zaposlenicima i profesorima – nastavnicima u prigodi obilježavanja 23. obljetnice djelovanja požeškog Veleučilišta.

Dobitnici nagrade za 1. kategoriju – najbolji studentski radovi:

1. Ivana Pavelić

2. Martina Samal

3. Monika Stazić

Dobitnici nagrade za 2. kategoriju – najbolji prosjek ocjena na pojedinom studiju:

1. Danijela Jugović, preddiplomski stručni studij Računovodstvo

2. Mihaela Podgorac, preddiplomski stručni studij Trgovina

3. Tihana Štuc-Čavec, preddiplomski stručni studij Upravni studij

4. Marta Vido, preddiplomski stručni studij Prehrambena tehnologija

5. Stribor Pocem Mihaljević, preddiplomski Vinogradarstvo-vinarstvo-voćarstvo

6. Lidija Lončarević, specijalistički diplomski stručni studij Trgovinsko poslovanje

Među djelaticima uručene su nagrade

Antoniji Marinclin, dipl. knjiž., voditeljici knjižnice, koja je dobitnica nagrade za 1. kategoriju – najbolje ostvareni rezultati u anketama vrednovanja rada administrativnih službi Veleučilišta u Požegi.

Ivana Mikić, mag.oec., stručna suradnica u Službi za financijsko-računovodstvene poslove, dobitnica je nagrade za 2. kategoriju – natprosječni rezultati u radu.

Dr.sc. Mario Župan, v.pred., dobitnik je nagrade za 1. kategoriju – najbolje ostvareni rezultati u anketama vrednovanja kvalitete studiranja od strane studenata na Društvenom odjelu Veleučilišta u Požegi.

Mario Jakobović, dipl.ing., v. pred., dobitnik je nagrade za 1. kategoriju – najbolje ostvareni rezultati u anketama vrednovanja kvalitete studiranja od strane studenata na Poljoprivrednom odjelu Veleučilišta u Požegi.

Dr.sc. Kristian Đokić, prof.v.š., dobitnik je nagrade za 2. kategoriju – znanstveni, nastavni i stručni rad.

Dr.sc. Dinko Zima, prof.v.š., dobitnik je nagrade za 2. kategoriju – znanstveni, nastavni i stručni rad.

Za očekivati je da će biti još prestižnijih nagrada na Veleučilištu u Požegi koje je 2020. godine proglašeno najboljim veleučilištem u Republici Hrvatskoj na kojem je u prigodi obilježava 23. godišnjice ovih dana svečano predstavljen novi studij Enogastronomije koji će od jeseni biti ponuđen maturantima.

Stručni studij Enogastronomija na Veleučilištu u Požegi prvi je studij u RH iz područja biotehničkih znanosti usmjeren na kvalitetu i zdravstvenu ispravnost hrane i pića, prvenstveno u sektoru ugostiteljstva i turizma.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88