UROŠ SVITLICA IZ MIHALJEVACA PROSLAVIO 60. ROĐENDAN: Slavljeniku i uzvanicima pjevao Ćiro Požeški /FOTO/

Autor: D.K.

MIHALJEVCI – Urošu Svitlici na proslavi 60. rođendana skupili su se brojni gosti. Dvorana Nogometnog kluba “Croatia” iz Mihaljevaca bila je dupkom puna. Na slavlje su došli uzvanici iz požeškog kraja te čak i iz susjednih županija. Slavljenik je stekao brojne prijatelje, između ostalog  zahvaljujući i svom poslu. Radi u HEP-u Požega i to na terenu diljem Požeške kotline. Obavljao je radove u brojnim naseljima  i domaćinstvima te tako stekao poznanike i prijatelje. Uvijek je bio veseljak kojega su svi željeli u svom društvu. Proslavu ulaska u sedmu deceniju života iskoristio je da okupi prijatelje s kojima se družio na raznim proslavama, kirvajima, rođendanima i drugim manifestacijama.

Za veselje su se pobrinuli dvojac grupe “Horoskop”, harmonikaš Ivica Biljanić i gitarist Tomislav Ćolić, a gdje oni sviraju i pjevaju kući se odlazi u sitne sate. Među uzvanicima su bili i Boris Ćiro Gašparac – Ćiro Požeški i vlč. Stjepan Štefanek.  S Ćirom su gosti pjevali njegove poznate pjesme, a on se pokazao i kao vrstan zabavljač.

Uroš je za proslavu pripremio obilje hrane i pića. Tako se na jelovniku našao čobanac, pečena prasetina i janjetina, razni prilozi i salate, te više vrsta kolača. U pripremi svega ovoga pomogla je i supruga Đurđa.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot