Uređenje šetnice na lijevoj strani nasipa uz Orljavu

Autor: DK

Izgradnja šetnice 12.8.2014.POŽEGA – Iz gradske uprave Grada Požege nas informiraju da su započeli radovi na uređenju lijeve strane nasipa uz Orljavu, između Orljavske i Primorske ulice što bi trebalo biti na zadovoljstvo svih Požežanki i Požežana uz koju će biti suvremeno uređen i opremljen Sportsko-rekreacijski centar koji bi trebao postati prava rekreacijska oaza Grada Požege.

Izvođač građevinskih radova danas započinje sa  skidanjem gornjeg, humusnog sloja, kako bi se tijekom idućih dana mogli nastaviti radovi na polaganju električnih kablova potrebnih za postavljanje javne rasvjete.

Sredinom narednog tjedna, ako dozvole vremenski uvjeti, bit će nastavljeni građevinski radovi na postavljanju rubnjaka i drenažnog sloja kako bi se moglo pristupiti popločavanju nasipa.

Izgradnja šetnice je zajednički projekt Grada Požege i Hrvatskih voda. “Obalni nasip” dužine 545 metara na kojem će biti postavljene klupe biti će popločen i dobit će javnu rasvjetu. Vrijednost investicije procjenjuje se na oko 800.000 kuna.

(foto: Grad Požega)

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: