Upravljanje automobilom pod utjecajem alkohola, pronalazak marihuane, bijeg s mjesta prometne nesreće….

Autor: PU požeško-slavonska

Kod 20-godišnjaka i 21-godišnjaka u Požegi, pronađena marihuana

Policijski službenici su u ponedjeljak, 26. srpnja 2021., oko 21 sat, u Ulici Vilima Justa u Požegi, zatekli 20-godišnjaka i 21-godišnjaka kod kojih su pronašli marihuanu. Droga je oduzeta, a protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Vozač napustio mjesto događaja nakon prometne nesreće u Požegi

U ponedjeljak, 26. srpnja 2021., u razdoblju od 10 do 10.30 sati, u Ulici bana Josipa Jelačića u Požegi, ispred trgovačke radnje, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u parkirani osobni automobil u vlasništvu 39-godišnjaka, te napustio mjesto događaja, a da oštećenom nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao i počinio štetu. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

U Požegi 27-godišnjak upravljao automobilom pod utjecajem alkohola

U ponedjeljak, 26. srpnja 2021., oko 23.50 sati, u ulici Osječkoj u Požegi, policijski službenici su tijekom nadzora prometa zatekli 27-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,66 promila, upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“ požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja,  smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Gorjelo strnište u Jakšiću

U ponedjeljak, 26. srpnja 2021., oko 14.25 sati, u Jakšiću, nedaleko ribnjaka lokalnog ribolovnog društva, zbog neutvrđenog razloga, došlo je do požara na otvorenom prostoru – poljoprivrednoj površini, u kojemu je gorjelo strnište nepoznatog vlasnika. Požar je ugašen od strane pripadnika DVD Jakšić oko 15 sati, kada je utvrđeno da je opožaren prostor od oko 5000 kvadratnih metara.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek