Upozorenje onima koji su zatečeni bez reflektirajućih prsluka

Autor: DK
blank
blank
blank
blank
blank
blank

blankPOŽEGA – Policijska uprava Požeško-slavonska  jučer je različitim aktivnostima obilježila Međunarodni dan biciklista. Uz provjeru tehničke ispravnosti bicikala bile su upriličene i druge akcije, a sve u cilju zaštite biciklista u prometu.

Cijeloga dana bile su organizirane preventivno represivne akcije usmjerene na nadzor i zaštitu biciklista koji su toga dana imali priliku svoje bicikle dati i na besplatne preglede na nekoliko lokacija u Požegi, u Ulici sv.Roka, Matice hrvatske, Primorskoj te Cirakijevoj ulici .

Sama je akcija provedena na način da je bila prvenstveno preventivnog karaktera tako da su kod manjih prekršaja policijski službenici davali samo upozorenja onima koji nisu poštovali zakonske odredbe.

U provođenju nadzora i utvrđivanja manjih prekršaja zatekli smo kako policijski službenici vrše nadzor nad manjom skupinom biciklista koji su zatečeni u prekršaju nešto malo prije pola noći na Trgu sv. Trojstva u Požegi. Utvrđeni su manji prekršaji i to nenošenje reflektirajućih prsluka koje su im uz pisano upozorenje uručili policajci tako da su mogli nastaviti daljnje bicikliranje.

blank

Komentiraj:

blank
blank
blank
blank