Unutar Gospodarske zone Jakšić u tijeku infrastrukturni radovi vrijedni 800 tisuća kuna: „Stvaramo sve preduvjete za dolazak zainteresiranih ulagača“

Autor: D.K.

Infrastrukturnim ulaganjima na području općine Jakšić prema svemu sudeći nema kraja. Unatoč epidemiološkoj krizi koja za posljedicu ima i slabije punjenje proračuna ne prestaje se s ravnomjernim investicijama u svakom kutku općine. Sve polako dolazi na red. Onako kako je planirano sve će biti i odrađeno po prioritetima. Na neka ulaganja i investicije u koja moraju biti uključene druge tvrtke poput Hrvatskih cesta, Hrvatske elektroprivrede, Tekije, Županijske uprave za ceste lokalna izvršna vlast ne može previše utjecati ali kroz radne sastanke dosta se toga uspije realizirati i planirane radove možda s malo zakašnjenja i započeti. Sve u svemu vidljiv svaki pomak što nitko ne može opovrgnuti. Puno je toga napravljeno i odrađeno i sve što smo do sada pisali dokumentirali smo kako fotografijama i video prilozima tako i decidiranim brojkama. Sve je to nekima iako su stanovnici na području općine Jakšić trn u oku, ali to je samo njihov problem, a takvi će za koji mjesec ostati sami na vjetrometini i biti veoma brzo zaboravljeni jer su svojim lažima, neistinama i razno raznim prozivanjima samo usporavali provedbu višemilijunskih projekata. Na takve ne želimo trošiti puno riječi jer to ne zaslužuju.

Dok se radovi na asfaltiranju pješačke staze u Stepinčevoj ulici privode kraju, a prije toga je obnovljen kolnik krenulo se s radovima na drugom dijelu općine unutar Gospodarske zone.

Izvođačima radova vrijeme ide na ruku tako da predaha nema sve do onih niskih temperatura i prvih snježnih pahuljica. Prema riječima općinskog načelnika Ivice Kovačevića sve dok bude vrijeme dozvolilo izvodit će se infrastrukturni radovi prema planovima i mogućnostima.

-Kao što vidite unutar Gospodarske zone Jakšić trenutno se izvode radovi  na dijelu prometnice u OSI-2 u dužini 160 metara i to kompletno sa svim elementima ceste i oborinske odvodnje. Po ugovoru radove izvodi tvrtka Niskogradnja Marijanović. Završetak radova do sredine studenog 2020. godine, vrijednost ugovorenih radova iznosi 800 tisuća kuna – rekao je načelnik Kovačević dodajući kako su i ti radovi preduvjet za dolazak zainteresiranih investitora i potencijalnih partnera.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88