Unatoč nedostatku novca provode brojne aktivnosti

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Na izvještajnoj skupštini Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije njen tajnik Stjepan Marković istakao je brojne aktivnosti kao što su organizacija sportsko-rekreacijskih sadržaja i zabavno-glazbenih večeri, rad pjevačkih i glazbenih skupina, potpora članovima u osiguranju ogrjeva i zimnice i drugo, a sudionici skupa prihvatili su izvješća uključujući i financijsko.

Posebno je naglasio nedostatak sredstava za rad, no unatoč tome 11 matica umirovljenika u gradovima i općinama ovog kraja ostvaruje niz aktivnosti zahvaljujući angažiranju oko tri tisuće članova. Donijet je novi statut, te prihvaćeni plan rada i financijski plan.

Predsjednik MUH ove županije Zvonko Čorak najavljuje akcije kroz programe kao što su „Zadovoljno i uspješno starenje“, „Rekreacijom do zdravlja“, te „Putevima Lijepe naše“ u sklopu kojega će se organizirati mnogo izleta.

-Problema je mnogo, dakako novca nema, pa predlažem da pripremate programe i za njih tražite sredstva europskih fondova – kazala je u pozdravnoj riječi Marija Sužnjević, potpredsjednica Mastice umirovljenika Hrvatske.

Rad skupa još su pozdravili zamjenik gradonačelnika Požege Darko Puljašić, gradonačelnik Pakraca Davor Huška, zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić  i zamjenik požeško-slavonskog župana Ferdinand Troha.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot