Umrla je Kristina Kožić (39), ravnateljica Parka prirode Papuk: “Bila je veliki motivator, nedostajat će nam njezin entuzijazam”

Autor: D.K.

VELIKA – Jutros nas je napustila Kristina Kožić, ravnateljica JU Park prirode Papuk. Prerano, u 39. godini života. Rođena je u Požegi, 27. listopada 1978. godine, diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a na mjestu ravnateljice Parka prirode Papuk je od 2013. godine.

Iako se Kristina borila s teškom bolešću, s puno se entuzijazma vraćala među radne kolege s kojima je realizirala nekoliko velikih projekata.

– Kristina je bila izuzetna menadžerica. Zahvaljujući njezinom angažmanu puno toga je u Parku prirode Papuk napravljeno. Surađivati s njom bilo je zadovoljstvo. Bila je veliki motivator i poticala je timski rad. Djelovala je poticajno na nas, prepoznavala je naše kvalitete i sposobnosti i sve nas uključivala u projekte i svakodnevne aktivnosti. Uvažavala je tuđa radna iskustva te je vođena logikom dobrog menadžera ideje provodila u djelo – rekao nam je Miro Mesić, jedan od najstarijih rendžera u Parku prirode Papuk.

– Nedostajat će nam njezin entuzijazam i njezina energija – dodao je Mesić.

Još u svibnju smo se s Kristinom prisjećali mnogih aktivnosti koje su za njezinog mandata realizirane u Parku prirode Papuk: “Dvije rijeke jedna gora”, edukativne slikovnice za najmlađe, Astro party, Ljeto pod zvijezdama, Eko-kamp Duboka, Eko točka Jankovac, energetska obnova upravne zgrade u Velikoj, “Zelena linija”, itd. S puno optimizma najavljivala je i zasigurno najveći projekt, “Kuću Panonskog mora” u Velikoj.
S osmjehom je predlagala da se na Jankovcu, gdje je dolazila vrlo često i izvan radnog vremena, okupe novinari, upoznaju ljepote Parka prirode Papuk i prenesu ih drugima. Jer, Papuk je za nju značio neiscrpno prirodno bogatstvo.

Otišla je prerano, a toliko je toga još željela napraviti………

Posljednji ispraćaj Kristine Kožić bit će u utorak, 10. siječnja 2017. u 14 sati na Mjesnom groblju sv. Augustina u Velikoj.

(Foto: Facebook)

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: