UMIROVLJENICI KAPTOLAČKOG KRAJA: Druženje okupilo oko 150 osoba treće životne dobi /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

NASTUPIO UMIROVLJENIČKI ZBOR ZAJEDNO SA TAMBURAŠIMA OSNOVNE ŠKOLE V. KORAJCA

KAPTOL – Matica umirovljenika općine Kaptol i ove je godine uz blagdan Duhova upriličila tradicionalno druženje svojih članova, a gosti su im bili načelnik te općine Mile Pavičić i njegov zamjenik Josip Soudek, te predstavnici umirovljeničkih udruga iz općina i gradova Požeško-slavonske županije, kao i drugih udruga s njihovog područja.

-Do kraja godine planiramo izlete u Daruvarske toplice, zatim u kolovozu druženje u Alilovcima, sudjelovanje na pjevačkim susretima umirovljenika županije, te zabavu u prosincu – kazao je o planu rada za ovu godinu predsjednik Matice umirovljenika Kaptol Ivan Ronta.

Uvodno su nastupili mješoviti pjevački zbor ovdašnjih umirovljenika zajedno sa tamburaškim orkestrom Osnovne škole Vilima Korajca iz Kaptola pod ravnanjem Ane Šmitpeter, izveli su nekoliko pjesama, a najavljena je njihova daljnja suradnja i zajednički nastupi.

-Svaku vašu aktivnost, izlet, druženje i ostalo mi podržavamo jer nam je cilj da udruge nešto korisno rade za svoje članove, pa ovom prigodom pozivam da se i drugi uključe u vaš rad – kazao je pozdravljajući skup zamjenik načelnika općine Kaptol Josip Soudek. Okupljanje osoba treće životne dobi još su pozdravili Zvonko Svoboda, predsjednik Lovačkog društva „Vepar“ iz Kaptola, te Nediljko Nenadić, zamjenik predsjednika Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije pohvalivši posebno suradnju umirovljenika i učenika.

Prije zajedničkog ručka molitvu je vodio kaptolački župnik Mario Rašić, a tu je bio i Tomo Mrnjec, župnik župe Vetovo kojoj pripada dio naselja ovog kraja.

Tijekom druženja nastupio jer glazbeni duo „Gold“ pod vodstvom Ivice Kumfa uz koje su umirovljenici zapjevali i veselo plesali.

Foto: V.P. [FAG id=242878]

 

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88