Umirovljenici brestovačke „Orljave“ pjevaju, a imaju sportske susrete, druženja i izlete

Autor: Jelenko Topić

IVANDOL – Matica umirovljenika „Orljava“ iz Brestovca organizirala je u Vatrogasnom domu u Ivandolu svoje tradicionalno godišnje druženje kojemu su nazočili i gosti predstavnici umirovljeničkih udruga iz gradova i općina, te Požeško-slavonske županije.

Nakon pozdravne riječi predsjednika „Orljave“ Vlade Grgića, blagajnica Marija Pešut iznijela je aktivnosti u protekloj godini koje su činili brojni sportski susreti, druženja, te izleti u Daruvarske Toplice i Bizovac, a dosta proba i nastupa imala je njihova mješovita pjevačka skupina. Članovi ove udruge prvaci su županije u pikadu i kuglanju.

-Kroz slijedeću godinu nastavit će sličnim aktivnostima što obuhvaća sudjelovanje na sportskim, kulturnim  i zabavnim priredbama u ovome kraju, zatim organizaciju nekoliko izleta, a namjeravamo uključiti još umirovljenika u članstvo – kazala je Marija Pešut i dodala da će i nadalje surađivati sa općinom Brestovac, te udrugama na tom području.

Mješovita pjevačke skupina „Orljave“ izvela je nekoliko pjesama, kao i njihovi gosti pjevačka skupina KUD Bektež , a oni su zapjevali i pjesmu „Lijepa si dolino moja“ koju je za njih napisao Pleterničanin Ivica Radonić.

Tijekom višesatnog druženja nastupio je glazbeni duo „Gold“.  

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »