Ulaskom u Novu godinu uz slavlje nisu zaboravljene niti dežurne službe

Autor: Požega.EU

POŽEGA – Unatoč niskim temperaturama oni hrabriji i otporniji u Požegi i Pleternici dočekali su Novu godinu na otvorenom gdje im je ponuđen zabavno-glazbeni program.

Prije centralne proslave prije otkucaja sata i ulaska u novu godinu župan Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević u pratnji gradonačelnika Požege Vedrana Neferovića posjetio je dežurne službe gdje je djelatnicima kojima je to bila radna noć čestitao i zaželio sve najbolje u Novoj 2015. godini.  Tom prigodom posjetili su službe i djelatnike u Područnom uredu 112 za zaštitu i spašavanje, DVD-a Požega i Javne vatrogasne postrojbe Požega, Hitne medicinske pomoći Požeško – slavonske županije,  HEP-ODS-a – Elektra Požega, Policijske uprave požeško – slavonske, Tekije i  Vojarne 123. brigade.

Novu 2015. godinu prvi je čestitao požeški gradonačelnik Vedran Neferović. – Drage Požežanke i Požežani, ušli smo ovdje svi zajedno u još jednu novu godinu. Nadam se da će nam 2015. godina biti bolja od prethodne, s puno zdravlja, sreće i uspjeha –poručio je gradonačelnik, a željama i čestitkama pridružio se i župan Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević.

Za dobar provod u novogodišnjoj noći pobrinuli su se tamburaši Posegane, a Turistička zajednica Grada Požege osigurala je besplatno kuhano vino i čaj. Umjesto uobičajenog vatrometa, u ponoć su okupljenima podijeljeni baloni kako bi ih, s novogodišnjim željama, pustili u nebo.

Živo i veselo uz pjesmu i ples bilo je u nekim ugostiteljskim objektima iz kojih slikom prenosimo dio ugodne i zabavne atmosfere koja je potrajala do jutarnjih sati.

Više iz kategorije