Ulaganje milijun kuna u prvoj etapi radova

Autor: D.K.

Uređenje Rekreacijskog centra PožegaPOŽEGA – Krenuli su radovi na uređenju Rekreacijskog centra Požega u kojeg dužni niz godina nije gotov ništa ulagano i koji je dosta zapušten.

Kako teče početak radova došao se uvjeriti gradonačelnik Vedran Neferović sa svojim zamjenikom Mariom Pilonom iskazavši da mu je želja da se određene površine dovedu svrsi.

-Prvenstveno nam je želja urediti sav ovaj prostor da bude dostupan svim generacijama građana u ovom gradu, dakle nogometno igralište dimenzija da se mogu odigravati službene utakmice, zatim presvlačenje ovih podloga koje su pomalo već starije i trebalo bići na modernije i kvalitetnije podloge na sportskim igralištima. Ovdje će biti i igralište za djecu prilagođeno današnjem vremenu sa standardima kakvi su i u drugim gradovima – istaknuo je gradonačelnik Neferović.

Uređenje Rekreacijskog centra Požega

Uređenjem Rekreacijskog centra očekuje se veća posjećenost rekreativnih sportaša i onih koji u slobodno vrijeme šetaju. Radovi će potrajati naredna dva mjeseca.

-Ovo je samo jedna etapa. Ovaj cijeli prostor razradili smo i želimo osmisliti dodatnim sadržajima  koji naravno neće biti svi realizirani ove godine jer planiramo neka ulaganja iduće godine – rekao je Neferović.

Na pitanje kolika je planirana ukupna vrijednost radova nismo dobili odgovor. Gradonačelnik je samo naglasio da je u prvoj etapi ulaganje grada milijun kuna.

Uređenje Rekreacijskog centra Požega Uređenje Rekreacijskog centra Požega

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot