Ulaganje milijun kuna u prvoj etapi radova

Autor: DK

Uređenje Rekreacijskog centra PožegaPOŽEGA – Krenuli su radovi na uređenju Rekreacijskog centra Požega u kojeg dužni niz godina nije gotov ništa ulagano i koji je dosta zapušten.

Kako teče početak radova došao se uvjeriti gradonačelnik Vedran Neferović sa svojim zamjenikom Mariom Pilonom iskazavši da mu je želja da se određene površine dovedu svrsi.

-Prvenstveno nam je želja urediti sav ovaj prostor da bude dostupan svim generacijama građana u ovom gradu, dakle nogometno igralište dimenzija da se mogu odigravati službene utakmice, zatim presvlačenje ovih podloga koje su pomalo već starije i trebalo bići na modernije i kvalitetnije podloge na sportskim igralištima. Ovdje će biti i igralište za djecu prilagođeno današnjem vremenu sa standardima kakvi su i u drugim gradovima – istaknuo je gradonačelnik Neferović.

Uređenje Rekreacijskog centra Požega

Uređenjem Rekreacijskog centra očekuje se veća posjećenost rekreativnih sportaša i onih koji u slobodno vrijeme šetaju. Radovi će potrajati naredna dva mjeseca.

-Ovo je samo jedna etapa. Ovaj cijeli prostor razradili smo i želimo osmisliti dodatnim sadržajima  koji naravno neće biti svi realizirani ove godine jer planiramo neka ulaganja iduće godine – rekao je Neferović.

Na pitanje kolika je planirana ukupna vrijednost radova nismo dobili odgovor. Gradonačelnik je samo naglasio da je u prvoj etapi ulaganje grada milijun kuna.

Uređenje Rekreacijskog centra Požega Uređenje Rekreacijskog centra Požega

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: