Ukradeno vozilo – bicikl udario u vozilo

Autor: Požega.EU

Iz policijskog rokovnika 2POŽEGA – Evo što su službenici Policijske uprave Požeško-slavonske zabilježili tijekom zadnja 24 sata.

     OTUĐENO VOZILO

U razdoblju 9./10. kolovoza ove godine u Požegi u Osječkoj ulici sa parkirališta nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio osobni automobil marke „VW Golf II“, proizveden 1990. godine, požeških registarskih oznaka, u vlasništvu 55- godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

      POŽAR KOD KOMAROVACA

U ponedjeljak 10. kolovoza oko 10 sati kod mjesta Komarovci na neutvrđeni način je došlo do požara na divljem deponiju smeća te se požar proširio na nisko raslinje i šikaru.

       BICIKLOM NA AUTOMOBIL

Također u ponedjeljak oko 10.55 sati u Požegi u Ulici Dr. Franje Tuđmana, 35-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 3,27 promila upravljao biciklom, uslijed nedržanja potrebitog razmaka udario je prednjim dijelom bicikla u zadnji dio osobnog automobila marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 26-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 35-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 19.30 sati u mjestu Badljevina u Ulici Tome Lujanca 75-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,44 promila upravljao biciklom uslijed neprilagođene brzine (nizbrdica) izgubio je nadzor nad biciklom te pao na kolnik prilikom čega se lakše ozlijedio. Protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Više iz kategorije