UHIĆEN: Samir Kuduzović iz Požege dospio u Sloveniju, zemlju koja je za njim raspisala tjeralicu

Autor: DK

POŽEGA – Obustavljena je međunarodna potraga za 33-godišnjim Samirom Kuduzović, državljaninom Bosne i Hercegovine, budući da je uhićen na području Republike Slovenije – navodi se u izvješću Policijske uprave požeško-slavonske.

Podsjetimo, Samir Kuduzović u Požegi je pobjegao je brodskim policajcima koji su ga prevozili u požeški zatvor 9.srpnja, o čemu smo pisali https://pozega.eu/policija-lovi-bjegunca-iskocio-iz-auta-privatno-dvoriste-pobjegao-brdo/. Uhićen je na graničnom prijelazu Slavonski Šamac na temelju raspisane međunarodne potrage koju je raspisala Republika Slovenija zbog kaznenog djela kojeg je počinio u toj zemlji.

Bila je intenzivna potraga za Samirom Kuduzovićam kojeg se povezuje da je u Jakšiću s nedjelje na ponedjeljak, 10./11. srpnja 2016. godine ukrao kombi vozilo koji je kasnije pronađen nedaleko od granice sa Bosnom i Hercegovinom u mjestu Drenovci pokraj Županje.

U svakom slučaju postupak je prema Samiru Kuduzoviću u Hrvatskoj okončan ali ostaje gorka uspomena brodskim policijskom službenicima koji će zbog njega stegovno odgovarati jer su učinili propust u službi zbog njegovog bjega.

/Foto: PU požeško-slavonska/

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: