Ugodna večer uz glazbu, ples i obilje delicija od mesa divljači /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

VELIKA – Lovačko društvo „Lapjak“ iz Velike organiziralo je u dvorani tamošnjeg Vatrogasnog doma svoju tradicionalnu lovačku zabavnu večer koja je okupilo više od 160 osoba među kojima su bili lovci, te njihove supruge, rodbina i prijatelji uključujući i članove drugih lovačkih udruga požeškog kraja.

-Uz želje za dobru zabavu i zahvalnost za dolazak zahvaljujem se općini Velika na potpori jer su nam osigurali dvoranu za ovo naše okupljanje i druženje – kazao je u pozdravnoj riječi Željko Tubić, predsjednik LD „Lapjak“, a tu je nazočio načelnik općine Velika Vlado Boban sa svojim društvom.

Na stolu su bili brojni lovački specijaliteti počevši juhom od fazana, te odrescima od jelenske i srneće divljači, te mesa divlje svinje što je redovna tradicija lovačkih okupljanja. Tu je bilo i odabranih vina Zlatne doline, a za ugodnu večer i dobru zabavu pobrinuli su se svirači glazbenog sastava Maheri sastavljeni od članova iz požeškog i brodskog kraja. Tako je veselih pjesama, te kola i plesova bilo do kasnih noćnih sati.

Nezaobilazna su bili tombola sa nizom vrijednih zgoditaka, te poznata lovačka igra krumpiranje tijekom koje su muškarci na konopu od struka imali vezan krumpir i vukli ga po podu, a za pobjedu su ga trebali u što kraćem vremenu provući između stopala svojih partnerica!   

/Foto: Marko Krstanovicć/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: