Ugodna večer uz glazbu, ples i obilje delicija od mesa divljači /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

VELIKA – Lovačko društvo „Lapjak“ iz Velike organiziralo je u dvorani tamošnjeg Vatrogasnog doma svoju tradicionalnu lovačku zabavnu večer koja je okupilo više od 160 osoba među kojima su bili lovci, te njihove supruge, rodbina i prijatelji uključujući i članove drugih lovačkih udruga požeškog kraja.

-Uz želje za dobru zabavu i zahvalnost za dolazak zahvaljujem se općini Velika na potpori jer su nam osigurali dvoranu za ovo naše okupljanje i druženje – kazao je u pozdravnoj riječi Željko Tubić, predsjednik LD „Lapjak“, a tu je nazočio načelnik općine Velika Vlado Boban sa svojim društvom.

Na stolu su bili brojni lovački specijaliteti počevši juhom od fazana, te odrescima od jelenske i srneće divljači, te mesa divlje svinje što je redovna tradicija lovačkih okupljanja. Tu je bilo i odabranih vina Zlatne doline, a za ugodnu večer i dobru zabavu pobrinuli su se svirači glazbenog sastava Maheri sastavljeni od članova iz požeškog i brodskog kraja. Tako je veselih pjesama, te kola i plesova bilo do kasnih noćnih sati.

Nezaobilazna su bili tombola sa nizom vrijednih zgoditaka, te poznata lovačka igra krumpiranje tijekom koje su muškarci na konopu od struka imali vezan krumpir i vukli ga po podu, a za pobjedu su ga trebali u što kraćem vremenu provući između stopala svojih partnerica!   

/Foto: Marko Krstanovicć/

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot