Udrugama prezentirane mogućnosti financiranja iz EU fondova

Autor: D.K.

Udruge na prezentaciji projekata za naslovnicuPOŽEGA – Predstavnike udruga koje djeluju na području Grada Požege pročelnik Upravnog odjela za europske integracije dr.sc. Mario Šostar upoznao je sa projektima na koje se mogu kandidirati u tekućoj godini.

-Natječaja ima jako puno a mi smo ih izdvojili smo nekoliko za koje smatramo da će ova ciljna skupina biti ovdje zainteresirana. Dosta smo općenito napravili pregled natječaja, a svaki  zainteresirani član udruge može doći u naš ured gdje će dobiti konkretne detalje o određenom natječaju – istaknuo je pročelnik Šostar.

Udruge na prezentaciji projekata 2

Projekti se ne financiraju samo preko EU. Pstoje mogućnosti apliciranja natječaja kako na resorna ministarstva tako i prema određenim donatorima ali najviše se sredstava može dobiti iz EU fondova.

-Mi stavaljmo naglasak na partnerstvo između udruga i da ne treba ići udruga sama na natječaj  već da se udruže i sa drugim udrugama i da u partnerstvu budu jače. Mi smo otvoreni za sve udruge da dođu na razgovor da im damo uputu , da im pomognemo u pripremi obrazaca i da na neki način i neke projekte da povežemo sa gradskim projektima i da vidimo gdje se oni nalaze tu u cijeloj priči-naglasio je Šostar.

Udruge na prezentaciji projekata 1

Iako je za to bilo mogućnosti udruge do sada nisu bile zainteresirane za apliciranje određenih projekata. Za očekivati je da će nakon današnjeg predstavljanja brojnih mogućnosti udruge povećati zainteresiranost i odlučiti se na aplikaciju određenih projekata.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot