Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

UDRUGA VINARA „VETERI CASTRA“VETOVO: Predsjednik ostao Branko Jakobović, novi tajnik Petar Lukić

PRIJE 6 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | UDRUGA VINARA „VETERI CASTRA“VETOVO: Predsjednik ostao Branko Jakobović, novi tajnik Petar Lukić Požega.eu | UDRUGA VINARA „VETERI CASTRA“VETOVO: Predsjednik ostao Branko Jakobović, novi tajnik Petar Lukić

PRIJE 6 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED



LUKAČ – Udruga vinogradara i vinara „Veteri castra“ iz Vetova sa 72 člana održala je izbornu skupštinu kojoj su nazočile Josipa Miličević, predsjednica Skupštine Požeško-slavonske županije i Maja Jakobović-Vukušić, direktorica Županijske turističke zajednice, koje su pozdravile skup i pohvalile rad udruge najavljujući daljnju potporu grada Kutjeva i županije, a tu su bili i predstavnici udruga toga kraja.

Izabran je Upravni odbor od 13 članova:za predsjednika ponovo Branko Jakobović, tajnika Petar Lukić, dopredsjednike Deni Pavić i Gojko Soldo, blagajnika Josip Marković, te likvidatora udruge Tadija Akalović.



-Organizirali  smo nekoliko stručnih predavanja, studijsko-edukativni izlet u Vilany(Mađarska), tradicionalnu priredbu Vetovačko Vincelovo, te ocjenjivanje vina naših članova, a uključili smo se u niz manifestacija ovog kraja-istakao je u izvještaju o radu predsjednik „Veteri castre“ Branko Jakobović i dodao da su izradili troškovnik za uređenje prostorija zajedno sa lovcima i ribičima.

Za ovu godinu najavljen je nastavak ovakvih aktivnosti, uređenje prostorija uz potporu grada Kutjeva, pomlađivanje udruge, priprema projekata za razne natječaja ministarstava i drugih institucija, te izmjena statuta udruge.

Udruga je za pomoć u radu i aktivnostima dodijelila zahvalnice, a primili su ih vlč. Tomo Mrnjec, DVD Vetovo, LD „Vranovac“, SRD „Matiševac“, NK „Kamen“, „Color trgovina“  i Matica umirovljenika Vetovo.

/Foto: D. Mirković/  

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.