Udar traktora u obiteljsku kuću, upravljanje vozilom bez vozačke dozvole, bijeg s prometne nesreće….

Autor: D.K.

Na raskrižju ulica Matice Hrvatske, Ulice Josipa Eugena Tomića, Ulice Orljavske i Ulice svetog Roka u Požegi, jučer, u srijedu, 2. svibnja 2018., oko 12.35 sati, , dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je 29-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Scania“, zagrebačkih registarskih oznaka, prilikom prolaska kroz raskrižje udario u prometni znak u vlasništvu grada Požege. Vozaču je naplaćena novčana kazna zbog nepropisnog kretanja kolnikom.

Istog dana oko 16.55 sati, u ulici Kolodvorskoj u Jakšiću, 41-godišnji vozač upravljao je prije stjecanja prava na upravljanje traktorom marke „IMT“ požeških registarskih oznaka kojim je vukao neispravan traktor marke „IMT“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 58-godišnjak i prilikom skretanja u lijevo oduzeo prednost prolaska 41-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka koji se kretao iz suprotnog smjera te zadržavao svoj smjer kretanja, koji je zbog toga vozilom sletio s kolnika i udario u obiteljsku kuću u vlasništvu 41-godišnjakinje. Protiv 41-godišnjeg vozača traktora slijedi prekršajni nalog zbog oduzimanja prednosti prolaska i upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje.

Jučer, oko 18,50 u Ulici Cerničkoj u Požegi, zbog nepropisnog kretanja kolnikom došlo je udara osobnog automobila marke „Audi“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 32-godišnjak u osobni automobil marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 35-godišnjakinja, nakon čega je 32-godišnjak napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici su ga naknadno pronašli te će mu biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog kretanja kolnikom i napuštanja mjesta događaja prometne nesreće.

Policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 27-godišnjaka, jučer oko 13 sati u ulici Frankopanskoj u Požegi, koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ požeških registarskih. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88