Udar traktora u obiteljsku kuću, upravljanje vozilom bez vozačke dozvole, bijeg s prometne nesreće….

Na raskrižju ulica Matice Hrvatske, Ulice Josipa Eugena Tomića, Ulice Orljavske i Ulice svetog Roka u Požegi, jučer, u srijedu, 2. svibnja 2018., oko 12.35 sati, , dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je 29-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Scania“, zagrebačkih registarskih oznaka, prilikom prolaska kroz raskrižje udario u prometni znak u vlasništvu grada Požege. Vozaču je naplaćena novčana kazna zbog nepropisnog kretanja kolnikom.

Istog dana oko 16.55 sati, u ulici Kolodvorskoj u Jakšiću, 41-godišnji vozač upravljao je prije stjecanja prava na upravljanje traktorom marke „IMT“ požeških registarskih oznaka kojim je vukao neispravan traktor marke „IMT“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 58-godišnjak i prilikom skretanja u lijevo oduzeo prednost prolaska 41-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka koji se kretao iz suprotnog smjera te zadržavao svoj smjer kretanja, koji je zbog toga vozilom sletio s kolnika i udario u obiteljsku kuću u vlasništvu 41-godišnjakinje. Protiv 41-godišnjeg vozača traktora slijedi prekršajni nalog zbog oduzimanja prednosti prolaska i upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje.

Jučer, oko 18,50 u Ulici Cerničkoj u Požegi, zbog nepropisnog kretanja kolnikom došlo je udara osobnog automobila marke „Audi“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 32-godišnjak u osobni automobil marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 35-godišnjakinja, nakon čega je 32-godišnjak napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici su ga naknadno pronašli te će mu biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog kretanja kolnikom i napuštanja mjesta događaja prometne nesreće.

Policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 27-godišnjaka, jučer oko 13 sati u ulici Frankopanskoj u Požegi, koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ požeških registarskih. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje.

0 Comment