Udar kamiona prilikom skretanja na sporedni put u osobni automobil

Autor: DK

Na županijskoj cesti Jakšić-Vetovo došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba ozlijeđena, te je pričinjena veća materijalna šteta.

Teretno vozilo požeških registracijskih  oznaka, koje je prevozilo pijesak, krećući se ravnim dijelom ceste od pravca Jakšića prema Ovčarama, imalo je namjeru skrenuti sa ceste na sporedni makadamski put gdje se obavljaju radovi nasipavanja poljski putova.

Iza njega, kamiona, se kretalo jedno za sada nepoznato osobno vozilo, a iza tog vozila Škoda Octavia požeških registracijskih oznaka. Oba su vozila počela pretjecati kamion – teretno vozilo. Jedno je osobno vozilo uspjelo izvršiti radnju pretjecanja dok Škoda Octavia nije. Došlo je do udara kamiona prednjim desnim dijelom u Škodu Octaviu koja je zbog jačine udarca odbačeno u polju. U osobnom vozilu su se nakon udarca otvorili zračni jastuci. Na teretnom vozilu je došlo do manjih oštećenja dok je na osobnom vozilu dosta oštećena cijela desna strana, te su razbijena stakla na desnim vratima. Škoda Octavia je udarila i u most prednjim lijevim dijelom vozila. 

30-godišnji vozač osobnog vozila je prevezen u Opću županijsku bolnicu i prema prvim informacijama nije teže ozlijeđen.

Očevid traje, a promet se odvija otežano.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj: