Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

„Učiteljice“ koje su predstavile prvi album „Luda kuća“ na požeškom "Aurea festu" /FOTO/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | „Učiteljice“ koje su predstavile prvi album „Luda kuća“ na požeškom Požega.eu | „Učiteljice“ koje su predstavile prvi album „Luda kuća“ na požeškom

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED



POŽEGA – Tek završeni Aurea fest bio je idealna pozornica za predstavljanje najbolje od najboljeg. Matea, Silvija i Ana, svima dobro poznate kao „Učiteljice“ bile su najtraženija glazbena lica požeškog festivala. Veliku pozornicu na Trgu Sv. Trojstva, djevojke su iskoristile na najbolji mogući način, pokazavši ono u čemu su najbolje, a to je prije svega glazba. Tri protekle godine od pojave na regionalnoj sceni, koja ih je u međuvremenu itekako upoznala ali i prepoznala njihovu kvalitetu, djevojke su zajedno sa svojim timom, predvođene autorom Dušanom Bačićem i aranžerom Bojanom Dragojevićem, stvarale upravo ono što je predstavljeno u Požegi.

Album prvijenac ’Luda kuća’, glazbeno je putovanje od njihovih početaka do danas, koje obuhvaća trinaest odličnih pjesama. Dio njih, djevojke su predstavile i na festivalskoj pozornici, oduševivši brojnu publiku, a pridružio im se i Jasmin Stavros sa kojim su otpjevale duet ’Nema natrag’, te mlade snage Tarapana band sa kojima su otpjevale ’Ako mi se ne spava’.

Nakon službenog djela promocije, djevojke su u stopu pratili mediji i obožavatelji, a one su strpljivo razgovarala se svima, zajednički se fotografirale, te potpisivale albume. Istu večer, Učiteljice su nastupile i u službenom djelu festivala predstavivši aktualni singl sa novog albuma ’Na prstima’ za koji su snimile i video spot.

Djevojke nisu skrivale oduševljenje izlaskom albuma prvijenca u izdanju Hit Recordsa, kao ni samom promocijom, sudjelovanjem na festivalu, te odličnom atmosferom i dobrodošlicom.  Na samom kraju zahvalile su se svima, prvenstveno svojoj vjernoj publici, te najavile još puno zanimljivih glazbenih projekata u budućnosti.











































 

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.