Učinkovitost policijskih službenika nije upitna, dovršena tri kriminalistička istraživanja

Autor: DK

POŽEGA – Iz policijskog izvješća vidljivo je kako su dovršena tri kriminalistička istraživanja, koja nisu trebala dugo čekati rasplet tih slučajeva.

U petak, 10. veljače 2017. godine policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom s područja Požege kojega se sumnjiči da je u siječnju ove godine prilikom prometne nesreće, koju je skrivio pod utjecajem alkohola, policijskim službenicima dao lažne podatke zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom s područja Kutjeva te 18-godišnjakom s pleterničkog područja koje se sumnjiči da su 31. siječnja ove godine u mjestu Zagrađe provalili u prostorije sportskog kluba i potom otuđili nekoliko boca pića. Također ih se sumnjiči da su isti dan u mjestu Zagrađe provalili u prodavaonicu trgovačkog društva iz Požege te iz nje otuđili veću količinu cigareta.

Policijski službenici dovršili su i kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 19, 20 i 25 godina s područja Požege koje se sumnjiči da su 9./10. veljače ove godine u Požegi u Ulici hrvatskih branitelja provalili u skladište prodavaonice te otuđili nekoliko desetaka limenki pića.    

/Foto: Ilustracija, metro portal.hr/

Više iz kategorije