U Trenkovu dvije prometne nesreće

Autor: DK

Prometna nesreća u Trenkovu 14.3.2014.TRENKOVO –  U veoma kratkom vremenskom razdoblju, svega 15-ak minuta, u istom mjestu dvije prometne nesreće koje su srećom završile sa lakšim tjelesnim ozljedama.

Oko 12.12 sati, u mjestu Trenkovo, u Mirogojskoj ulici na prijelazu ceste preko željezničke pruge, bez uređaja za zatvaranje prometa i uređaja za davanje svjetlosnih i zvučnih znakova, 66-godišnji vozač osobnog automobila marke “VW Golf”, požeških registarskih oznaka, kretao se bez zaustavljanja zbog čega je u njega udarilo željezničko vozilo za posebne namjene kojim je upravljao 31-godišnjak. 66-godišnji vozač vozila “VW Golf” lakše je ozlijeđen te protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Prometna nesreća u Trenkovu 14.3.2014. Prometna nesreća u Trenkovu 14.3.2014.

Prethodila je još jedna prometna nesreća oko 11,55 sati također u mjestu Trenkovo u Ulici Vladimira Nazora 32-godišnji vozač osobnog automobila marke „Opel Astra“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila udario je u sedmogodišnju djevojčicu koja je pretrčavala kolnik, a prethodno je bila u grupi djece koja su se kretala uz rub kolnika,  Djevojčica je lakše ozlijeđena, a protiv vozača slijedi prekršajna prijava.

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića