U sudaru dvojice biciklista sa osobnom vozilom jedan biciklist teže ozlijeđen

Autor: DK

POŽEGA – Sinoć oko 21 sat u ulici Vučjak došlo je do sudara dvojice biciklista sa osobnim automobilom Volkswagen Passat požeških registarskih oznaka. Kako neslužbeno doznajemo biciklisti su se većom brzinom spuštali niz ulicu Sv. Duha te su dolaskom do križanja sa ulicom Vučjak naletjeli na Passat osobno vozilo koje je biciklistima išlo u susret. Biciklisti nisu na vrijeme uočili vozilo i nisu se na vrijeme zbog brzine uspjeli zaustaviti te su u njega udarili u njega. Na Passat vozilu je puklo vjetrobransko staklo i oštečen je prednji desni dio na vozilu dok je jedan bicikli gotovo u potpunosti uništen a na drugom je otpao kotač.

Prema riječima očevidaca vozač Passat vozila je, sav prestrašen, nakon sudara izašao iz vozila pomoći biciklistima a susjedi su pozvali Hitnu medicinsku pomoć koje je ubrzo stigla i jednog mladića prevezla u požešku bolnicu.

Neslužbeno nam je potvrđeno da je jednom biciklisti pukla noga dok je drugi zadobio manje ogrebotine i nije tražio liječničku n pomoć.

Mještani tih ulica nam prepričavaju kako je gotovo se svaku večer tim ulicama luduje sa biciklima kojima se ponekad priključe i motociklisti. To su veoma opasne uske ulice sa nagibima pa je bilo i za očekivati da će doći do ovakvih situacija, govori nam jedan mještanin iz ulice Svi a ili biciklima. Nitko ne pazi na zavoj niti na prednost prolaska. Ulica je veoma uska pa nije čudno da se ovako nešto moralo dogoditi – rekli su nam mještani Vučjak ulice. Policija provodi očevid kako bi utvrdila detalje nesreće.

Mještani nam tih ulica nam prepričavaju kako se gotovo svaku večer u tim ulicama “luduje” sa biciklima kojima se ponekad priključe i motociklisti. To su veoma opasne uske ulice sa nagibima što je bilo i za očekivati da će se nešto ovako desiti, prepričava nam jedan mještanin iz ul. Sv. Duha.

Nakon policijskog očevida biti će više poznato o detaljima samog događaja koji će svakako ostati velika pouka mnogima koji se upuštaju ta takve avanturističke vožnje na ne primjeren način.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: