U prigodi blagdana župan Tomašević obišao i darivao više obitelji koje su u potrebi (foto)

Autor: D.K.

IMG_0780POŽEGA – Umjesto financijskih sredstava za Božićni domjenak požeško-slavonski župan Alojz Tomašević ta je sredstva preusmjerio onima kojima je to najpotrebnije. Tako je ovih dana župan Tomašević posjetio socijalno ugrožene obitelji u više općina i gradova te im darivao novčana sredstva.

Anđelka Momirov Pašalić iz Stare Lipe živi u trošnoj kućici bez kupatila sa troje malodobne djece i starom majkom u što se prilikom posjeta uvjerio župan s kojim je bio i gradonačelnik Požege Vedran Neferović. Vidjevši stvarnu situaciju i sve potrebe župan je uz financijsku pomoć obećao pomoći i na druge načine. U svom predblagdanskom pohodu župan je u nazočnosti načelnika općine Kaptol Mile Pavičića posjetio i obitelj Damira Matišića iz Podgorja u kojoj je uz roditelje troje malodobno djece i stara baka. I njih je darivao s novčanim iznosom i zaželio im sretne blagdane.

Prigoda je bila posjetiti i deseteročlanu obitelj Ament iz Jakšića koju je župan također posjetio u društvu s načelnikom općine Jakšić Ivice Kovačević. U ovakvim prigodama županu nije bilo teško zaputiti se i u Pakrac i Lipik te Gornje Gučane gdje je također obišao one obitelji koji su u potrebi koje je darivao i saslušao njihove životne neprilike.

Sve obitelji koje je župan Tomašević obišao darivao je novčanim iznosom od tisuću kuna, prigodnim darovima, a djecu sa slatkišima što ih je najviše razveseljavalo.

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot