U prigodi blagdana župan Tomašević obišao i darivao više obitelji koje su u potrebi (foto)

Autor: D.K.

IMG_0780POŽEGA – Umjesto financijskih sredstava za Božićni domjenak požeško-slavonski župan Alojz Tomašević ta je sredstva preusmjerio onima kojima je to najpotrebnije. Tako je ovih dana župan Tomašević posjetio socijalno ugrožene obitelji u više općina i gradova te im darivao novčana sredstva.

Anđelka Momirov Pašalić iz Stare Lipe živi u trošnoj kućici bez kupatila sa troje malodobne djece i starom majkom u što se prilikom posjeta uvjerio župan s kojim je bio i gradonačelnik Požege Vedran Neferović. Vidjevši stvarnu situaciju i sve potrebe župan je uz financijsku pomoć obećao pomoći i na druge načine. U svom predblagdanskom pohodu župan je u nazočnosti načelnika općine Kaptol Mile Pavičića posjetio i obitelj Damira Matišića iz Podgorja u kojoj je uz roditelje troje malodobno djece i stara baka. I njih je darivao s novčanim iznosom i zaželio im sretne blagdane.

Prigoda je bila posjetiti i deseteročlanu obitelj Ament iz Jakšića koju je župan također posjetio u društvu s načelnikom općine Jakšić Ivice Kovačević. U ovakvim prigodama županu nije bilo teško zaputiti se i u Pakrac i Lipik te Gornje Gučane gdje je također obišao one obitelji koji su u potrebi koje je darivao i saslušao njihove životne neprilike.

Sve obitelji koje je župan Tomašević obišao darivao je novčanim iznosom od tisuću kuna, prigodnim darovima, a djecu sa slatkišima što ih je najviše razveseljavalo.

no images were found

Više iz kategorije