U požaru u Potočanima izgorjelo krovište i cijeli kat kuće

Autor: Požega Portal

POTOČANI – Noćas je iza 2 sata u noći izbio je požar na krovištu obiteljske kuće u Potočanima kod Velike. Vatra se proširila velikom što je uočio vlasnik obiteljske kuće koji živi s majkom.

– Probudilo me pucketanje drveta i vrućina. Ustao sam i vidio da je kuću zahvatio plamen. Razbudio sam majku i izveo je na dvorište. Prvi mi je u pomoć priskočio susjed s kojim sam zajedno razvukao crijeva i počeli gasiti do dolaska vatrogasaca – prepričava Ivica svoju noćnu moru.

Vatrogasci su ubrzo stigli koji su se gotovo tri sata borili sa vatrom. Oboitelji Nikići u požaru je u potpunosti izgorio kat kuće koji su tek nedavno završili u koji se dio kuće Ivan tek uselio. Preko noći je ostao bez namještaja, tehnike, odjeće i osobnih dokumenata.

– Ne želim ni pomisliti koliko toga je uništeno. Majka i ja živimo sami i borimo se na sve načine. Bio sam presretan kad sam završio kat kuće i onda se dogodi ovakva tragedija. Inače spavam gore na katu, ali sam noćas prespavao u donjem dijelu kuće – rekao nam je Ivan koji je bespomoćno gledao uništeno krovište te je dodao kako kuća nije bila osigurana te se boji kolika će biti konačna šteta.

Njegovoj majci je, kako smo doznali, pozlilo te je završila u Općoj županijskoj bolnici u Požegi. Srećom u požaru nitko nije stradao. Kao uzrok požara pretpostavlja se da su neispravne električne instalacije.

Nakon dovršetka policijskog očevida biti će poznati detalji i uzrok požara.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: