U petak Tribina na temu razvoja udomiteljstva djece

Tribina o udomiteljstvu 2POŽEGA – Centar za socijalnu skrb Požega u suradnji sa Centrom za psihološko savjetovanje, edukaciju i istraživanje „Sirius“ iz Zagreba, organizira Tribinu za sve potencijalne udomitelje i stručnjake, odnosno sve zainteresirane za temu udomiteljstva, a u okviru „Programa podrške razvoja udomiteljstva za djecu 2014 – 2017“.

Prema riječima ravnateljice Centra za socijalnu skrb Požega Martine Vlašić potencijalni će udomitelji moći dobiti informacije o problemima djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi, saznati osnovne informacije o udomiteljstvu za djecu, obvezama i pravima udomitelja te uvjetima za dobivanje dozvole. Uz stručne osobe Centra za socijalnu skrb Požega, na tribini će sudjelovati i udomiteljice koje imaju dozvolu za obavljanje udomiteljstva, od strane Centra za socijalnu skrb Požega, koje će iz osobnog iskustva prezentirati udomiteljstvo za djecu.

Pozivaju se svi potencijalni udomitelji na Tribina koja će se održati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Vukovarska 6, dana, 28. studenog 2014. g. (petak) s početkom u 11.00 sati. Na tribini će se moći čuti nešto više o udomiteljstvu od stručnih i kompetentnih osoba kao i onih koji već jesu udomitelji.

0 Comment

Send a Comment