U Parku prirode Papuk nadmašili svoju najuspješniju sezonu

Autor: Požega.EU

Park prirode Papuk, vodeća kontinentalna destinacija, ne prestaje nizati rekorde posjećenosti.

Prvih pet mjeseci u godini zaključeno je s ukupno 20 939 posjetitelja ili 38,23% više u odnosu na isto razdoblje rekordne 2019.godine.

Osim konstantnih projekata i ulaganja u infrastrukturu, neumorno ulaganje u promociju rezultiralo je sve većem porastu broja posjetitelja, a među njima i dolazak vodećih hrvatskih influensera.

Ponosni smo i na činjenicu da su Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica odabrali Park prirode Papuk za promotivnu kampanju „Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!“. Zaštitno lice kampanje i autorica zanimljivih video materijala je popularna voditeljica Doris Pinčić.

„Da je iz svake situacije moguće izvući nešto dobro dokazuje i korona kriza koja je, nadamo se, iza nas. Ljudi su se mahom okrenuli zdravijem načinu života, a to podrazumijeva i vraćanje prirodi značaj koji zaslužuje. Ograničene mogućnosti kretanja rezultirale su i prepoznavanjem lokalnih destinacija koje su često bile nepravedno zapostavljene. „ – izjavio je Alen Jurenac, ravnatelj Parka.

Krajem ljeta očekuje se otvorenje Geo info centra u Voćinu, najvećeg multimedijalnog centra u regiji vrijednog preko 40 milijuna kuna, postojeća Kuća Panonskog mora tjedno okuplja nekoliko stotina posjetitelja, dok je adrenalinski park Duboka zbog velike potražnje nužno rezervirati nekolika dana unaprijed.

S pravom možemo reći da su priroda i sadržaj ono što posjetitelje neprestano privlači na Papuk, doživljaj je ono zbog čega mu se uvijek iznova vraćaju, a brojke su ono što Park prirode Papuk etablira u najtraženiju slavonsku turističku destinaciju kroz sva godišnja doba.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88