U nedjelju zanimljiv dvoboj ekipe gradonačelnika Kutjeva i njegovog zamjenika

BudimirKUTJEVO – Iako je završilo službeno nogometno prvenstvo županijske lige na travnjaku nogometnog igrališta Kutjeva u nedjelju će biti zanimljiva utakmica gdje će snage odmjeriti ekipe aktualnog gradonačelnika grada Kutjeva Josipa Budimira i njegovog zamjenika Ivice Malnara.

Duže su vremena prijepori između gradonačelnika Budimira i njegovog zamjenika Malnara o tome koja je nogometna ekipa bolja i kvalitetnija. Dok Budimir tvrdi da je njegova ekipa u kojoj igra i koja se natječe u županijskoj ligi u svakom slučaju bolja Malnar na svojstven način to demantira i tvrdi da će njegova veteranska ekipa Valis aurea uz pojačanu potporu igrača Slavije iz Pleternice u svakom slučaju odnijeti pobjedu.

Pale su teške oklade pa čak i do one da Malnar zalaže svoje cijelo imanje jer vjeruje da će njegova ekipa biti pobjednikom i da će Budimir od svoje skromne plaće, koja je među najmanjim plaćama gradonačelnika u RH, morati platiti feštu i druženje koje će biti organizirano nakon utakmice.

S druge strane Budimir  vjeruje u mlađe snage, svoje kolege suigrače i njihovu spretnost, snagu i izdržljivost. Duboko je uvjeren da su bolji i da će to dokazati na pravom mjestu a to je na nogometnom terenu.

Utakmica je u nedjelju i počinje u 14 sati na koju su svi pozvani. Tip ovakvih utakmica, slobodno se može reći revijalnih. može biti interesantnija od prvenstvenih jer su ovdje veći naboji kod obiju ekipa.

 

0 Comment

Send a Comment