U nedjelju 2. utrka stoljetnim perivojem Lipika

Autor: Požega Portal

Utrka Perivojem Lipika plakat 2LIPIK – U organizaciji Sportske – atletske udruge Lipik – Pakrac, Grada Lipika i Turističke zajednice Grada Lipika u nedjelju 14. lipnja s početkom u 15 sati održava se 2. utrka stoljetnim perivojem Lipika.

Prošle godine na prvoj utrci od šest kilometara trčanje parkom pokazalo se kao pravi gušt, a ove godine pripremljen je program za sve uzraste. Za najmlađe biti će organizirana vrtićka utrka od 50 metara, a za one malo starije školarce predviđena je utrka na 600 metara. Svatko bi se mogao okušati na građanskoj utrci od 3 km (točnije 3,35km), a oni malo ambiciozniji, željni dokazivanja i dobrih nagrada trčat će na 10 km.

Nagradni fond velike utrke na 10 km:

  1. mjesto za muškarce: Poklon bon – 800 kuna
  2. mjesto za muškarce: Poklon bon – 400 kuna
  3. mjesto za muškarce: Poklon bon – 200 kuna
  1. mjesto za žene: Poklon bon – 800 kuna
  2. mjesto za žene: Poklon bon – 400 kuna
  3. mjesto za žene: Poklon bon – 200 kuna

Startnina je 20 kuna (samo za veliku utrku), a prijave je potrebno slati putem e-maila saulipikpakrac@gmail.com ili sat vremena prije utrke.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, mjesto, godište, kontakt i utrku za koju se prijavljujete. Zbog ograničenog broja mjesta najbolje se odmah prijaviti! Na velikoj utrci je osigurano elektronsko mjerenje vremena a svi sudionici trče na vlastitu odgovornost.

2. utrka perivojem Lipika odvija se u sklopu 3. Dana zdravlja, rekreacije i zdrave prehrane u Lipiku na kojem će posjetitelji tijekom cijelog dana imati priliku okušati se u desetak sportova i još toliko rekreacijskih programa, uživati u gastro ponudi, kušati i informirati se o zdravoj hrani te vidjeti dodatne sadržaj i atrakcije u Lipiku kao što su Državna ergela Lipik i Toplice Lipik.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: