U karavani preko 300 motorista stiglo u Požegu i kreću za Vukovar

Autor: Požega Portal

POŽEGA – Povodom obilježavanja dvadeset i treće godišnjice Sjećanja na žrtvu Vukovara,  Moto klub Korkyra Riders s Korčule u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele Hrvatske, organizira vožnju motorima od Prevlake do Vukovara.

Preko 300 motorista koji sudjeluju u karavana bikera pod imenom „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ dolaskom sa svojim ljubimcima zagrmilo je požeškim ulicama. To je već kao takav tradicionalan susret motorista koji su na proputovanju kroz Požegu za Vukovar, koji će ove godine godine sudjelovati na obilježavanju dvadeset i treće obljetnice „Sjećanja na žrtvu Vukovara“.

Po dolasku u Požegu sinoć su se kratko zaustavili kod novouređenog zida koji obilježava stradanje na Vukovar za čiji se izgled i kreaciju pobrinula Udruga mladih aktivista “Puma”. Sa domaćinima, moto klubom Independent na Trgu 123. brigade sudionici karavane zapalili su svijeće i položili vijenac kod spomen- obilježja poginulim braniteljima. Odavanju počasti pridružio se i požeški gradonačelnik Vedran Neferović.

Sinoć je moto klub Independent upriličio i slavonsku gostoljubivost svim sudionicima karavane na stadionu NK “Dinama” u Vidovcima gdje su se okrijepili tradicionalnim slavonskim jelima. Jutros nakon doručka krenuli su put Vukovara na kojem se očekuje da će im se pridružiti veliki broj motorista i biti ih u konačnici preko 800.

no images were found

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: