Tvrtka Tokić dala donaciju požeškoj Udruzi dragovoljaca domovinskog rata i zahvalila što su oni tražili tu potporu!

Autor: DK

Prilikom otvaranja novoizgrađene poslovnice Auto dijelova Barišić u  Industrijskoj ulici u Požegi, koji su poslovni partneri tvrtke Tokić iz Zagreba, predstavnik zagrebačke tvrtke Stojan Tokić uručio je donaciju od pet tisuća kuna Udruzi dragovoljaca i veterana domovinskog rata Požeško-slavonske županije čime pokazuju da se brinu i uključuju u lokalnu zajednicu na područjima gdje posluju.  

-Sredstva dobivena ovom donacijom koristit ćemo za promicanje domovinskog rata kroz projekte koji su zaživjeli tijekom proteklih desetak godina, a to su „Vrijeme istine“ namijenjen za srednjoškolce i „Sat istine“ za učenike osmih razreda osnovnih škola s ciljem približavanja istine o ovom ratu pogotovo na požeškom području – kazao nam je umirovljeni brigadir Krešimir Pavelić, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Požeško-slavonske županije.

Samo u ovoj godini „Sat istine“ na brdu Sokolovac iznad grada slušao je 551 učenik osnovnih škola, zatim „Vrijeme istine“ 264 srednjoškolca što uz sudionike Dana branitelja i polaznike Visoke dočasničke škole ukupno iznosi 917 slušatelja.

Ovo je izuzetno vrijedan čin tvrtke Tokić, no iznenađuje njihov odgovor nakon što su zaprimili zamolbu od požeške udruge. On glasi: Veliko hvala na vašoj zamolbi.

Ovo je zaista prava rijetkost jer se oni praktički zahvaljuju na tomu što netko od njih traži sredstva. Svaka čast i neka im ovakvi potezi budu podstrek za daljnje uspješno poslovanje i razvoj.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: