Turistički putokazi i na području Grada Kutjeva

Autor: Požega.EU

KUTJEVO – Ovih se dana intenzivno postavlja “smeđa signalizacija” – turistički putokazi na području Grada Kutjeva čime se zaokružuje taj projekt koji je u završnoj fazi na području Požeško-slavonske županije.

-Prema elaboratu je u planu da se na našem području postavi 269 takvih znakova. Turistička zajednica Požeško-slavonske županije financira 77 znakova. Postavljanje preostalog dijela znakova financirat će Grad Kutjevo i Požeško-slavonska županija. Ovo je zahtjevan projekt kojega dorađujemo i u jednom dijelu ga trebamo korigirati kako bi bili zastupljeni svi poslovni subjekti koji su previdom ili iz nekog drugog razloga izostavljeni. Kutjevo je poznato turističko mjesto i zaslužuje da ima putokaze kako bi se naši brojni gosti koji dolaze kod nas mogli što bolje snaći – rekao nam je gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir.

Elaborate za postavljanje smeđe signalizacije za područje cijele županije izradili su djelatnici Zavoda za prostorno uređenje Požeško-slavonske županije na čelu sa Mladenkom Soldom i Snježana Adžić iz ŽUC-a i to dobrovoljno  bez ikakve naknade što je za svaku pohvalu jer ipak je to kako značajan ali i zahtjevan projekt.

Sam projekt smeđe signalizacije je pri završetku. Preostaje postavljanje znakova na području Grada Požege čime bi se zaokružio cjelokupni projekt kojeg je uz lokalnu zajednicu sufinancirala Hrvatska turistička zajednica i Požeško-slavonska županija. Na jedinicama lokalne uprave preostaje, na području kojih je veći dio znakova postavljen, da postave preostali dio znakova, prema svojim proračunskim mogućnostima, kako je to u elaboratu predviđeno.

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek