Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

TUGA U SLAVONIJI: Iz nehaja upucao svog kolegu u lovu

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | TUGA U SLAVONIJI: Iz nehaja upucao svog kolegu u lovu Požega.eu | TUGA U SLAVONIJI: Iz nehaja upucao svog kolegu u lovu

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Lovac je u šumi nedaleko od Komletinaca iz nehaja upucao svog kolegu u lovu koji je od posljedica ranjavanja preminuo. Policija je postupala u kasnim noćnim satima.

Kako javlja Policijska uprava vukovarsko-srijemska, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo “Prouzročenje smrti iz nehaja”.

Žrtva je 62-godišnji muškarac, a do nesretnog događaj došlo je u šumskom predjelu nedaleko Komletinaca.

“U kasnim noćnim satima 7. srpnja policijski službenici su postupali po dojavi i utvrdili da je u području Komletinaca došlo do smrti 62-godišnjaka te je u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru obavljena obdukcija mrtvog tijela tog muškarca, gdje je utvrđeno da je uzrok smrti 62-godišnjaka prostrjelna rana na njegovom tijelu, koja je nastala vatrenim oružjem.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili smo da je 46-godišnjak u četvrtak, 7. srpnja 2022. godine oko 20.40, tijekom lova u šumskom području oko Komletinaca lovačkim vatrenim oružjem nehajno usmrtio 62-godišnjaka, a obojica su bili u tom prijavljenom i dozvoljenom lovu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 46-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske”, izvijestili su.

Izvor: dnevno.hr



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo