Trojica mladića teško ozlijeđeni u prometnoj nesreći u Požegi: Udarili su i probili betonsku ogradu, drveće ih zaustavilo da se ne zabiju u kuću /FOTO/

POŽEGA – Pola sata iza ponoći došlo je teške prometne nesreće u Ulici Hrvatskih branitelja u Požegi u kojoj su, kako doznajemo, teško ozlijeđena trojica mladića.

Prema riječima očevidaca mladići su bili u osobnom vozili VW golf požeških registarskih oznaka kojim su se kretali iz pravca Velike prema Požegi. Iz još neutvrđenih razloga izgubili su nadzor nad vozilom te su sletjeli s ceste, udarili i probili betonski stup, ogradu, i završili u dvorištu jedne obiteljske kuće. Od siline udarca ispao je motor iz vozila koje se prevrnulo na krov. Vozilo su zaustavila drveća koja su spriječila udarac u kuću.

Na mjesto nesreće izišli su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe grada Požege koji su uz pomoć medicinskih ekipa izvukli unesrećene iz vozila. Ozlijeđeni mladići prevezeni su vozilima hitne pomoći u požešku bolnicu.

Glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske Nikolina Janković, koja je došla na mjesto prometne nesreće, potvrdila nam je da je u prometnoj nesreći sudjelovalo osobno vozilo VW Golf te da su tri osobe prevezene u bolnicu. Nije nam mogla potvrditi o kakvim se ozljedama radi za što je rekla da će biti poznato po dovršetku očevida.

Foto: D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment