Troje zaraženih u Požeško-slavonskoj županiji: Nalaz povrdio COVID 19 kod bankovne službenice

Autor: D.K.

Kako nam je potvrđeno prije nekoliko trenutaka u poslijepodnevnim je satima nalaz iz Zagreba potvrdio prisutnost COVID-a 19 kod bankovne službenice iz Požege koja se 16. ožujka 2020. godine vratila iz Turske i čija je majka u ponedjeljak zaprimljena u požešku bolnicu pod sumnjom na koronavirus, što je i potvrđeno.

Majka se nalazi u požeškoj bolnici na liječenju dok je kćeri određena 14-dnevna izolacija u obiteljskom domu budući da nikakve simptome do sada nije razvila i osjeća se dobro.

Osim bankovne službenice testirane su jučer i njezine radne kolege iz banke. Njihovi su nalazi negativni. Danas su provedena i nova testiranja osoba koje su bile u kontaktu sa zaraženom Požežankom, a rezultati se očekuju tijekom sutrašnjeg dana.

Negativni su i nalazi triju osoba koje su testirane neovisno o ovom slučaju.

Na internetskoj stranici www.koronavirus.hr karta oboljelih prikazuje tri osobe zaražene koronavirusom u Požeško-slavonskoj županiji.

Uz slučaj prisutnosti COVID-a 19 kod majke i kćeri, treći slučaj je policajac koji se koronavirusom zarazio obavljajući službu u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: