Trening na temu “Kako prepoznati izvore stresa”

Autor: DK

Zgrada Centra za socijalnu skrb PožegaPOŽEGA – 18. ožujka 2014. godine obilježava se Svjetski dan socijalnog rada, na temu Socijalne i ekonomske krize – rješenja socijalnog rada. Socijalni radnici i druge pomažuće struke (psiholozi, defektolozi, pedagozi, odgajatelji i dr. stručnjaci) svakodnevno se nalaze pred sve većim problemima i izazovima u svom radu, što zahtjeva veliki angažman stručnjaka uslijed aktualne socijalne i ekonomske krize. Profesionalna je obveza svakog stručnog djelatnika kontinuirano se usavršavati i prilagođavati se zahtjevima koji se pred njim nalaze, ali i ulagati u svoje psihofizičke sposobnosti.

Centar za socijalnu skrb Požega u suradnji sa tvrtkom „Znatiželja d.o.o.“, Zagreb,  organizira povodom Svjetskog dana socijalnog rada jednodnevni trening na temu kako prepoznati izvore stresa, kako svjesno birati učinkoviti i zdrav odgovor na stres, steći otpornost na negativne utjecaje i kako biti proaktivni u stresnim situacijama. Trening će se održati 18. ožujka 2014. godine, s početkom u 9 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Županijska komora Požega, Vukovarska kbr. 6, Požega.

Martina Vlašić, ravnateljica centra za socijalnu skrb Požega

Iz Centra za socijalnu skrb Požega pozivaju sve zainteresirane stručnjake da se pridruže na treningu  jer osim tehnika koje će se moći usvojiti intencija je i okupiti sve lokalne stručnjake u sličnim djelatnostima, umrežiti zajedničke snage i resurse za aktivno planiranje budućih aktivnosti, na dobrobit lokalne i regionalne sredine.

Rok za prijavu je 14. ožujka 2014. godine. Kotizacija iznosi 125,00 kuna, a podatci za plaćanje mogu se dobiti na web stranicama www.czss-pozega.hr.“

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »