Treći dan: U potragu uključeni vojska, policija i HGSS; teren pretražuju i dronovima

Autor: D.K.

Potraga za Draženom Zlomislićem ulazi u treći dan. Pripadnik je Hrvatske vojske i njegov je nestanak prijavljen Policijskoj postaji Đakovo u četvrtak, 17. rujna 2020. godine.

Dražen Zlomislić rođen je 16.3.1992. godine. Iz Radovanaca je s boravištem u Đakovu. Visok je 180 cm, proćelav, tamne kose, okruglog lica i kestenjastih očiju.

Podsjetimo, njegov je automobil pronađen uz cestu između Pasikovaca i Sloboštine gdje se pretpostavlja da je sletio s kolnika.

Za njim tragaju pripadnici Pukovnije Vojne policije i službenici Ministarstva unutarnjih poslova te Hrvatske gorske službe spašavanja. U potrazi se koriste dronovi i termovizijske kamere. Danas je u akciju uključeno oko 60 ljudi, a u pomoć požeškim HGSS-ovcima pristižu kolege iz Osijeka, Vinkovaca, Bjelovara, Koprivnice, Čakovca i Orahovice te potražni psi iz Karlovca i Ogulina.

Za nestalog Dražena mještani njegovih rodnih Radovanaca kažu da je bio povučen i pristojan mladić. Ne znaju što ga je nagnalo da ode od kuće, no vjeruju da će na kraju ipak sve dobro završiti.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »