Treći album Garavuša uz potporu muškarca i to bubnjara

Autor: Jelenko Topić

KUTJEVO – Naš ponajbolji ženski tamburaški sastav Garavuše iz Kutjeva imaju dosta nastupa, a ne izostaju ni snimanja novih pjesama i spotova, te gostovanja u televizijskim emisijama.

– Ove godine radit ćemo na trećem nosaču zvuka. Nakon uspješnih nosača “Uspomena” i “Dame biraju”, do kraja godine imamo u planu snimiti pjesme i za novi album, a neke pjesme ćemo predstaviti publici na ovogodišnjim festivalima – kaže Ivana Ketović Marjanović, basistica i frontmenica Garavuša.

Novost u sastavu Garavuša je bubanj,ali i to da sada u sastavu maju jednog muškarca.

– Riječ je o bubnjaru Davidu Štefančića iz Feričanaca. Tražeći bubnjara jedan od kandidata bio je i David, koji nas je oduševio svojom svirkom, karakterom i šarmom već na prvoj probi – nastavlja Ivana. Već prve probe sa novim članom banda ohrabruju.

– Dobiti priliku svirati u jednom od najboljih tamburaških sastava u Hrvatskoj san je svakog tamburaša iz male sredine. One su vrhunske glazbenice, a još bolje kao osobe, sjajno se slažemo i siguran sam da ćemo odlično surađivati.

Sada počinje novo poglavlje u radu Garavuša. Tambura je nadalje ključna u njihovim pjesmama, no bubnjevi će joj dati posebnost ponajprije kada sviraju nešto namijenjeno mlađoj publici što potvrđuju brojni tamburaški koji su svoj put na estradnom nebu našli u stilu pop-tambure.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: