Treća utrka pakračkim ulicama povodom Dana grada

Autor: M.B.

PAKRAC – U organizaciji Sportske – atletske udruge Lipik – Pakrac, Turističke zajednice grada Pakraca i Sportske zajednice Grada Pakraca 19. ožujka (subota) s početkom u 15 sati održat će se 3. utrka povodom Dana Grada Pakraca.

Kao i proteklih godina trči se kružna utrka čiji je start i cilj ispred Gradske sportske dvorane u Pakracu. Ukupna dužina staze je 6 km, odnosno trči se četiri kruga po 1,5 km. Kotizacija za utrku se ne naplaćuje, uz medalje i poklon pakete za prva tri mjesta u kategoriji muškaraca i žena dok je za sve sudionike osiguran obrok.

Prijave za utrku se primaju putem e-maila saulipikpakrac@gmail.com (pri prijavi navesti: Ime i prezime, grad/mjesto, godina rođenja, kontakt telefon).

Pozvani su svi, rekreativci, sportaši i oni koji se žele okušati u ovom trećem izazovu ulicama grada Pakraca. Podsjetimo, na prošlogodišnjoj utrci trčalo je 40 natjecatelja, dok je prve godine trčalo njih 33. Rekord staze drži Igor Ermakora iz Popovače koji je prve godine utrku istrčao za 20:12 minuta, a hoće li se Lipičanka Antonija Džolić po treći put popeti na pobjedničko postolje u kategoriji žena, vidjet ćemo već ove subote.  Podržimo, dođimo i zabavimo se! Važno je sudjelovati!

Više iz kategorije