Treba preferitari Davora Vlaovića HSS-ov kandidat za zastupnika u Hrvatskom saboru

Autor: Požega.EU

POŽEGA – Na redovitoj Izvještajnoj skupštini HSS-a za Požeško-slavonku-županiju, predsjednik te organizacije Željko Jakopović podnio je izvješće za proteklo razdoblje na kojoj je među predstavnicima gradskih i općinskih organizacije bio nazočan i kandidat ispred HSS za parlamentarne izbore, Davor Vlaović, koji je 10. na listi Domoljubne koalicije.

Davor Vlaović

– Moram istaknuti da smo sukladno svojim mogućnostima promovirali stranku i radili na oživljavanju, dobili smo pedesetak novih članova tijekom godine. Naši članovi i simpatizeri, njih 150 išlo je na hodočašće u Mariju Bistricu, organizacija žena Hrvatsko srce išla je na sajam cvijeća u Zagreb, a popratili smo i sve lokalne manifestacije. Najveći naš dobitak ove godine su ponovljeni izbori u Čaglinu gdje smo dobili ponovno 3 općinska vijećnika i zamjenika načelnika kojega nismo prije imali. Osim izvješća razgovarat ćemo i predstaviti svog kandidata, čovjeka koji je također zamjenik župana u Brodsko-posavskoj županiji i ima kvalitete. Još uvijek smo u poziciji teškog skidanja stigme s HSS-a kao trgovačke stranke, i uz novo predsjedništvo to ćemo pokazati i na ovim izborima uz pomoć preferencijalnog glasovanja – istakao je Jakopović, te dodao da oni ljudi koji budu izabrani ispred HSS-a u Sabor RH zastupaju interese i stavove HSS-a, a da u danom trenutku mogu i reći da u nećemo neće sudjelovati ako se to krši sa stavovima HSS-a.

HSS očekuje da će s preferencijalnim glasovima koje će dati HSS-ovci za svoje kandidate dobiti svoje predstavnike u Sabor RH. Većim angažiranjem i boljim motiviranjem HSS može i mora odlučivati o svojoj sudbini.

HSS na području Požeško-slavonske županije ima svoje organizacije u svih 5 općina i 5 gradova. Nakon određenih slabosti HSS se oporavlja i vraća broj članova, te bi im svakako bilo potrebno dobiti nekoliko saborskih mandata.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot