Traži li većina članova Izvršnog odbora Županijskog lovačkog saveza smjenu predsjednika!?

Autor: D.K.

Kako doznajemo večina članova Izvršnog odbora Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije izražava nezadovoljstvo radom aktualnog predsjednika Branka Bertelovića. Također doznajemo i da se u tom pravcu prikupljaju potrebiti potpisi, za sazivanje Izvanredne sjednice Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije, odmah kada se za to steknu uvjeti.

O tome članovi Izvršnog odbora ne žele javno govoriti iako su nas neki od njih kontaktirali i upoznali o tome.

Kontaktirali smo predsjednika Bertelovića koji je ostao iznenađen tom informacijom dok nam potpredsjednici Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Božo Terzić i Denis Milošević nisu ništa mogli reći o toj inicijativi jer kako su rekli s njom nisu upoznati. 

Prema informacijama brojna su nezadovoljstva u radu predsjednika kao i njegovog vođenja vođenja matične Lovačke udruge Šijak koja je više nego financijski zadužena i kao takva je jedina u županiji.

Nezadovoljstvo je i u funkcioniranju  strelišta u Bzenici kao i drugim odnosima među članstvom.

Ostaje nam za vidjeti u kojem će se pravcu razvijati nastala situacija, a koju usporava aktualna problematika s korona virusom na nacionalnoj razini.

Vezano uz navedeno informacije koje su “javna tajna” o čemu ćemo više pisati po dobivenim dodatnim informacijama.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88