Tradicionalno okupljanje starijih Požežanki i Požežana u predblagdanskom vremenu (foto galerija)

Autor: Požega.EU

POŽEGA – Deseti put za redom grad Požega je organizirao tradicionalnu manifestaciju „Nitko ne smije biti sam” na kojoj se više od 300 sugrađana u zlatnim godinama okupilo na predblagdanskom susretu, uz ručak, darove i prigodni glazbeni program.

Svoje sugrađanke i sugrađane pozdravio je požeški gradonačelnik Vedran Neferović zajedno sa svojim zamjenicima Darkom Puljašićem i Mariom Pilonom, s kojima je bio i potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Požege Anto Šolić te predsjednik Izvršnog odbora Matice umirovljenika Zvonko Čorak.

Požeški gradonačelnik Vedran Neferović

-Među lijepim tradicijama u gradu Požegi koji doista brine o svim generacijama građana i ova je akcija u blagdansko vrijeme koja okuplja starije Požežane u jednoj vedroj i toploj atmosferi. Trudimo se razumijeti njihove potrebe i  pokazati to razumijevanje na način kakav i zaslužuju. To su ljudi koji zaista zaslužuju naše poštovanje i koji su stvorili puno dobroga u našem gradu, a imaju puno iskustva iz kojeg se može mnogo naučiti – rekao je gradonačelnik Vedran Neferović dodajući kako je želja svima da da kroz takva druženja svi spoznaju da nisu sami te da su vrijedni i poželjni članovi zajednice u gradu u kojem se želi što više učiniti ugodnim mjestom za sve generacije.

 Za glazbeni dio programa pobrinuo se TS Zlatna dolina, a dame i gospoda rado su i zaplesali, elegancijom i okretnošću, iz nekih davnih vremena “plesnjaka” i zabava na kojoj im mogu pozavidjeti i puno mlađi naraštaji.

/Foto: D.Mirković/

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot