Tradicionalno okupljanje starijih Požežanki i Požežana u predblagdanskom vremenu (foto galerija)

Autor: Požega.EU

POŽEGA – Deseti put za redom grad Požega je organizirao tradicionalnu manifestaciju „Nitko ne smije biti sam” na kojoj se više od 300 sugrađana u zlatnim godinama okupilo na predblagdanskom susretu, uz ručak, darove i prigodni glazbeni program.

Svoje sugrađanke i sugrađane pozdravio je požeški gradonačelnik Vedran Neferović zajedno sa svojim zamjenicima Darkom Puljašićem i Mariom Pilonom, s kojima je bio i potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Požege Anto Šolić te predsjednik Izvršnog odbora Matice umirovljenika Zvonko Čorak.

Požeški gradonačelnik Vedran Neferović

-Među lijepim tradicijama u gradu Požegi koji doista brine o svim generacijama građana i ova je akcija u blagdansko vrijeme koja okuplja starije Požežane u jednoj vedroj i toploj atmosferi. Trudimo se razumijeti njihove potrebe i  pokazati to razumijevanje na način kakav i zaslužuju. To su ljudi koji zaista zaslužuju naše poštovanje i koji su stvorili puno dobroga u našem gradu, a imaju puno iskustva iz kojeg se može mnogo naučiti – rekao je gradonačelnik Vedran Neferović dodajući kako je želja svima da da kroz takva druženja svi spoznaju da nisu sami te da su vrijedni i poželjni članovi zajednice u gradu u kojem se želi što više učiniti ugodnim mjestom za sve generacije.

 Za glazbeni dio programa pobrinuo se TS Zlatna dolina, a dame i gospoda rado su i zaplesali, elegancijom i okretnošću, iz nekih davnih vremena “plesnjaka” i zabava na kojoj im mogu pozavidjeti i puno mlađi naraštaji.

/Foto: D.Mirković/

no images were found

Više iz kategorije