Tradicionalna utakmica Dinama i Slavije u Pleternici (foto galerija)

Autor: Jelenko Topić

_MG_9015PLETERNICA – NK Slavija – GNK Dinamo 0:3 (Božić 5′, Machado 56′, Musa 60′)

NK Slavija: Petković, Nikolas, Ergotić, Jelčić, Majstorović, Žuljević, Valentić, Šubara, I. Peharda, Žafaranić, Jakovljević (još su igrali. Blašković, Gomerčić, Ognjenčić, Bognar, Mikić, Antunović, M. Peharda, Marčinković, Solić, Ančurovski, Abramović, Majetić).

GNK Dinamo: Eduardo, Musa, Šimunović, Pinto, Fernandez, Knežević, Božić, Olmo, Goncalo, Ćorić, Barišić (još su igrali: Ježina, Matić, Husejinović, Fintić, Machado, Gojak, Pivarić, Pamić, Matel, Taravel).

Pred 2500 gledatelja po peti put prvak Treće HNL Istok Slavija ugostila je državnog prvaka Dinamo u pripremnom susretu za pretkolo Lige prvaka i izgubila 0:3, a pogotke su zabili Božić (5.),Machado (56.) i Musa (60).

Nazočili su susretu brojni ugledni gosti iz grada Pleternice i Požeško-slavonske županije te čelnici HNS-aZdravko Mamić, Ante Vučemilović i drugi. Dopredsjenik HNS-a Vučemilović uručio je kapetanu Ivi Petkoviću pehar za osvojeno prvo mjesto u Trećoj HNL Istok.

Što se utakmice tiče, domaćini nisu pružili jači otpor Dinamu i nisu imali priliku za postizanje gola. Igra je bila zanimljiva i dopadljiva, što je zadovoljilo prepuno gledalište, a skupina Bad Blue Boysa u ograđenom prostoru uzvikivala je poznate poruke čelništvu Dinama i u jednom trenutku su ubacili baklju u teren.

/Foto: Marko Krstanović/

no images were found

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: