Torta i pjesma za rođendan: Učenici čaglinske škole pripremili iznenađenje načelniku općine

Autor: DK

ČAGLIN – Pravo iznenađenje priredili su učenici prvog razreda čaglinske osnovne škole općinskom načelniku Daliboru Bardaču kojemu su došli u iznenadni posjet želeći mu čestitati rođendan.

Nenajavljeni gosti imali su sreće što su u uredu zatekli načelnika Bardača kojemu su odmah po ulasku u zgradu općine zapjevali rođendansku pjesmu. Pomalo iznenađen, sigurno se pitajući, “tko to tamo pjeva”, doznajemo da se načelnik Bardač malo i zbunio, a kada je ugledao čestitare kako ulaze u njegov ured s tortom u rukama sve mu je bilo jasno.

Načelniku Bardaču ništa drugo nije preostalo već počastiti goste i s njima se kratko zadržati u razgovoru.

Iako su to bili učenici prvog razreda jako su bili radoznali. Zanimalo ih je što to načelnik radi, kada dolazi na posao, koje sve poslove obavlja, s kim se sve u svom poslu susreće i slično. Pretpostavljamo da je na neka pitanja bilo i teško odgovoriti ali sve u svemu susret je bio jako dirljiv i slobodno možemo reći koji će ostati u dugom pamćenju.   

Sastanak učenika s načelnikom bi duže potrajao da se učiteljica Gordana Ereiz “nije bojala sankcija” od ravnateljice Slađane Švajda koja želi da bude sve po “pravilima struke”.  

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: