„To stalno laganje nema za cilj da narod povjeruje u laži, već je cilj da ni u što ne vjeruje.”

Autor: PROMO

Nakon prvih demokratskih izbora u modernoj Hrvatskoj uočava se kontinuiran pad zainteresiranosti građana za biranje svojih političkih predstavnika. Temeljni razlog tome je neispunjavanje predizbornih obećanja i dojam da ništa nije moguće promijeniti. Vještine „mazanja očiju” usavršene sloganom „obećanje ludom radovanje”, osiguravaju pozicije moći s kojih se upravlja našim novcem. Onemogućeno je elektroničko i dopisno glasovanja u 21. stoljeću u Hrvatskoj, unatoč sprovedenoj digitalizaciji.


Dodatno, raseljevanje našega naroda u posljednjih 10 godina poprima dramatične razmjere. Oko 30000 ljudi iz Požeško – Slavonske županije iselilo je u potrazi za mogućnošću preživljavanja, a neki i za boljim prilikama za sebe i svoju djecu. Zašto sve to? Znaju oni da povećanjem svijesti čovjeka o mogućnosti promjene njihove pozicije dolaze u pitanje. Njihove koruptivne afere se nižu dan za danom i tako godinama, a oni ostaju. Manipuliraju nas i kradu nam nadu, a mi to trpimo jer mislimo kako ništa ne možemo promijeniti.


„To stalno laganje nema za cilj da narod povjeruje u laži, već je cilj da ni u što ne vjeruje. Takvom narodu nije oduzeta sposobnost za akciju, nego sposobnost da misli i prosuđuje.” kaže njemačka filozofkinja Hannah Arendt.Misli narode, mudro prosuđuj i djeluj! Osvijestite dragi sugrađani da neizlaskom na izbore vi posredno glasujete za HDZ, za gore sutra, za moralno propadanje i za iseljavanje još tisuća i tisuća drugih koji nemaju priliku te neće i ne žele biti podobni.


Ne čekajmo da nas stjeraju u kut! Ne dozvolimo da samo odabrani ostanu na lijepim prostorima predrage nam Požeštine. Izađite na izbore: Tiče vas se i imate za koga.


S vjerom u dobro i bolje!
Antonio Šarić,
Nositelj liste (br. 4) Mosta za Gradsko vijeće Grada Požege

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88