Thomas Heinz Pandžić: Vrijeme početka rada Allesa bilo je vrijeme velikih zaokreta

Autor: Požega.EU

Naš put bio je težak put uz puno odricanja, ali s vjerom da samo poštenim radom i kvalitetnim međuljudskim odnosima možemo puno postići. Thomas Heinz Pandžić, Alles d.o.o. – Požega

Thomas Heinz Pandžić rođen je 1964. godine u Njemačkoj od oca Hrvata i majke Njemice, a materinski jezik mu je njemački. “Tek po preseljenju u Hrvatsku 1973. prvi se put susrećem s hrvatskim jezikom i učenjem istoga. Čak mi i danas, kad razgovaram s Nijemcima, ne vjeruju da sam Hrvat zbog originalnog njemačkog naglaska. Završio sam Trgovačku školu i cijeli radni vijek, već 37 godina, vezan sam uz trgovačko poslovanje. Ranije kao zaposlenik, a od 1994. supruga Vlasta i ja kao vlasnici tvrtke Alles d.o.o. iz Požege, koja i danas, uz našu obitelj i trenutno 86 zaposlenika, uspješno posluje na domaćem i međunarodnom tržištu. Sretni smo što su se sinovi Mihael, Leo i Teo uspješno priključili obiteljskom poslu, kao i njihove supruge Klaudija, Ena i Karla te smo ponosni djed i baka petero unučadi. I ovi najmlađi rado dolaze i slažu pričice o Allesu. Nadamo se da će u budućnosti netko od njih nastaviti obiteljsku tradiciju. Mihael i Teo aktivno sudjeluju u svim procesima rada tvrtke Alles gdje zauzimaju ključne pozicije, a Leo uspješno vodi drugu obiteljsku tvrtku Zlatni Lug d.o.o. za turizam i ugostiteljstvo, koja trenutno zapošljava 26 djelatnika.”

-Smatram da je potrebno reći da je Alles društveno odgovorna tvrtka koja ima bogatu i raznoliku suradnju s užom i širom društvenom zajednicom koju ćemo nastaviti s konkretnim akcijama i dalje, a koje se provode u odgojno-obrazovnim, sportskim, kulturnim, socijalno-humanitarnim i drugim kategorijama aktivnosti u kojima je takva pomoć potrebna radi poticanja i pomaganja projekata.

Tvrtka Alles dobitnik je velikog broja priznanja, diploma, pohvalnica i zahvalnica za suradnju, sudjelovanje, pomoć, donacije i sponzoriranje raznih humanitarnih, kulturnih i sportskih događaja.

Cijeli intervju pročitajte na Poduzetnik.hr

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88