Tete iz pleterničkog Dječjeg vrtića “Tratinčica” zasukale rukave i pokazale svoja umijeća: “Jedva čekamo da nam se vrate klinci i da vide što smo radile”

Autor: D.K.

S obzirom na to da je Grad kupio jaja od stiropora uhvatile su se i tog posla i oslikale jaja koja krase Trg bećarca u Pleternici.

Unatoč tome što su vrata Dječjeg vrtića Tratinčica, zbog situacije prouzrokovane Covid-19 virusom, zatvorena njegove djelatnice marljivo rade. Nakon što su napravile generalno spremanje u vrtiću, oprale prozore, posteljinu, igračke, dezinficirale kompletan prostor odradile su i onaj, za svaku pohvalu kreativni rad.

On je uključivao i ličenje zidova, a onda su zidove oslikale veselim slikama i kažu mi da jedva čekaju da im se djeca vrate.

-Svi se vjerojatno pitate što rade zaposlenici vrtića sad kad vrtić ne radi. Moram ih malo javno pohvaliti. Nakon što su napravile generalno spremanje u vrtiću, oprale prozore, posteljinu, igračke, dezinficirale kompletan prostor počele su se baviti kreativnim radom. On je uključivao i krečenje zidova (da, da, i to naše tete znaju), a onda su zidove oslikale veselim slikama i kažu mi da jedva čekaju da im se djeca vrate.
Obzirom da smo nabavili jaja od stiropora (hvala Gotika) uhvatile su se i tog posla i evo danas su završile oslikavanje tih jaja kako bi ih naši dečki iz Komunalca postavili na Trg bećarca. Od srca hvaaaaalaaaa svim našim odgojiteljicama, spremačicama, kuharicama, kuharu i ravnateljici – prokomentirala je na svom Facebook profilu Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.

Izvor: pleternica.hr

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88