Teško ozlijeđeni zaštitar u životnoj opasnosti: “Nemilice su ga tukli dok je ležao u lokvi krvi”

Autor: DK

POŽEGA – Još uvijek su brojne su nepoznanice oko fizičkog napada na zaštitara u požeškoj diskoteci Platinum koji je zadobio teške ozljede opasne po život. Do nemilog događaja došlo je rano jutros oko 4 sata kada su kako neslužbeno doznajemo trojica muškaraca napala jednog mladića kojemu je u pomoć došao zaštitar da bi i njega napali i nanijeli mu teške tjelesne ozlijede.

Cijeli događaje je opisao jedan očevidac koji je naveo kako je svjedočio nečemu što neće nikada zaboraviti.

-U Platinumu na fajrontu ostalo je osoblje i tri pijana majmuna među kojima je i njoj jako dobro poznat jedan što subotom bude kao zaštitar. Iz čista mira napali su zaštitara iz Slavonskog Broda. Ta trojica su razbili pola Platinuma, a čovjeka prebili. Čovjek je ležao u krvi, a oni su nastavili divljački ga tući. Niti konobari nisu uspjeli pomoći bespomoćnom zaštitaru. letjele su boce i čaše po zraku, a jedan je dečko dobio udarac bocom u glavu. Po zaštitara je došla hitna koja ga je odvezla u bolnicu – prepričava taj očevidac.

Po dolasku zaštitara u požešku bolnicu liječnici su odmah utvrdili teške ozljede te su u konzultaciji odmah zaštitara prevezli u Opću županijsku bolnicu u Slavonski Brod zbog težine i ozbiljnosti ozljeda.

Policijska uprava požeško-slavonska poslala je priopćenje u kojem potvrđuju da je došlo do nemilog događaja u Požegi u Cehovskoj ulici.

-Oko 3.50 sati u Požegi u Cehovskoj ulici, u prostorijama ugostiteljskog objekta tri muške osobe tjelesno su napale dvojicu muškaraca starosti 20 i 47 godina. Tom prilikom 47-godišnjak (zaštitar u ugostiteljskom objektu) je teško, a 20-godišnjak lakše tjelesno ozlijeđen. Policijski službenici uhitili su trojicu muškaraca koje se sumnjiči da su počinili napad i u tijeku je kriminalističko istraživanje – navodi se u priopćenju PU požeško-slavonske.

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: