Teško ozlijeđen radnik Magme u pogonu požeške tvrtke Plamen: “Dok je obavljao poslove pao je s velike visine”

Autor: D.K.

U požeškoj tvrtki Plamen jučer je došlo do teškog ozljeđivanja radnika koji je kako neslužbeno doznajemo pao s velike visine dok je obavljao poslove na remontu odnosno popravku uređaja u jednom pogonu.

Doznajemo i da se radi o radniku koji je zaposlenik požeške tvrtke Magma koja je bila angažirana da obavi naručene poslove od tvrtke Plamen.

Za sada nije poznato je li radnik koristio propisanu zaštitnu opremu i sredstva što će se naknadnim očevidom nadležnih inspekcijskih službi utvrditi.

Teško ozlijeđeni radnik koji je prevezen u požešku bolnicu neslužbeno doznajemo zadobio je teške ozljede kralježnice i nalazi se na Odjelu intenzivne.

Vlasnik tvrtke Magma Zdenko Prskalo potvrdio nam je da je došlo do nemilog događaja izražavajući duboko uvjrenje da je njegov radnik koji je radio na velikoj visini u pogonu požeške tvrtke Plamen koristio propisani odjeću i opremu prilikom obavljanja poslova. Također nam je potvrdio i da još uvijek nisu poznati točni uzroci nesreće koji će biti poznati nakon provedenog očevida.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: